Başkan Gümrükçüoğlu Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile Sayın Başkanım İbrahim Sağıroğluyla birilikte daha güçlü bir Yomra için el ele çalışacaklarını söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

İlçe ilçe, mahalle mahalle ve kapı kapı gezen, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar başkanlığındaki AK Parti teşkilatları vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. İl Başkan vekili Köksal Boz başkanlığındaki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) hazırlamış olduğu programlara katılan Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile sabahın erken saatlerinde Yomra’da Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, Muhtarlar ve partililerle kahvaltıda bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada Başkan Gümrükçüoğlu, yapılan hizmetlere Yomra’nın sahip çıkmasını isteyerek, “Ülkemizin, Türkiye’mizin Yomra’mızın geleceğini çocuklarımızın, torunlarımızın yarınlarımı temin edecek olan yerel seçimlere doğru ilerlemekteyiz. Trabzon Belediyesi olarak her ilçemizin yanında olduğumuz gibi Yomra’mızın da her zaman yanında oldu. Yomra’nın hangi derdi nerede olduysa hastasında hastanesinde her zaman yardıma koşmaya gayret ettik. Araklıda, Beşikdüzü’nde de olduğu gibi Yomra’mızda da yaşanan sel felaketinde tüm imkanlarımızla Yomra’nın yardımına koştuk. Biz bir hizmet kervanıyız. Bu kervanın içinde halka hizmet hakka hizmettir anlayışı var. Sayın Başkanım İbrahim Sağıroğlu ile birilikte daha güçlü bir Yomra için el ele çalışacağız. Biz sizin evladınız buranın çocuğu olarak halkımızın desteğine talip oluyoruz. Bizi yalnız bırakmayınız. Bu hizmet kervanın daha güçlü bir şekilde sürmesi için yükselen bir yıldız olan Yomra’nın hak ettiği yerlere gelmesi için en güçlü bir destekle birlikte desteğinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

SAĞIROĞLU: “ŞİMDİ YOMRA ÇOK ŞEY KAZANACAK”
Yomra Belediye Başkanı, AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, da konuşmasında 10 yıldır Yomra Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatarak “ Görev süresi içerisinde Yomra’da bir çok hizmetleri gerçekleştirdik. Yomra bir cazibe merkezi haline dönüşmeye başladı.

Hastane olsun, Üniversite ve yurtlar olsun Yomra son 10 yıldır batısına doğru müthiş bir gelişme gösterdi. Bu gelişme ile yerleşim yerleri, konut yapılaşması arttı ve Yormamızın nüfusu hızla çoğalmaya başladı.

Yomra marka olmaya yıldız olmaya aday bir ilçe. Hem devlet ilgisi, hem özel sektörün ilgisi bu bölgede. Dolayısıyla bize acil sosyal destek projeleri lazım. Sosyal donatı alanları lazım. Yani büyük projeler çılgın projeler lazım Yomra’ya. Bunları da gerçekleştirmek için Belediye’yi iktidar tacıyla taçlandırmamız lazımdı Allah’a şükür bu amacımıza ulaştık. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkarak AK Belediyeciliğin farkını Yomra’ya hissettireceğiz. Bu sayede Yomra o büyük yatırımları alacak” dedi.

Başkanlar Gümrükçoğlu, Sağıroğlu ve çok sayıda partili daha sonra Yomra’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Yomra’ya büyük bir şevk ve aşkla hizmete devam edeceğiz dediler.
Kaynak: İHA