İnegöl'de Ak Parti'ye Sürpriz İltihak

İnegöl Başkanı Alinur Aktaş’ın AK Parti tarafından üçüncü kez aday gösterildiğini duyan vatandaşlar AK Parti'ye üye oldu.

İnegöl'de Ak Parti'ye Sürpriz İltihak

Amatör spor kulüpleri ziyareti için parti merkezinde toplanan AK Parti Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ile yönetim kurulu üyeleri, partiye toplu halde gelen 100 kişiyi görünce şaşırdı. Başkan Aktaş’a destek ve AK Partiye üye olmak için geldiklerini bildiren 100 kişilik Kemalpaşa Mahallesi sakinlerine parti rozetleri takıldı.

Kemalpaşa Mahallesi sakinleri adına konuşan Rafet Yılmaz, “Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın tekrar aday gösterilmesini kutlamak ve destek olmak için buradayız. Kendisini destekliyoruz. Başkanımıza başarılar diliyoruz. Hep beraber, el ele ve gönül gönüle vererek 30 Mart seçimlerinde başkanımızı bir kez daha seçmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Bu güzel sürpriziniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Artık hizmetleri büyükşehir ile beraber yapacağız. Hafif raylı sistemi konuşuyoruz. Birileri projelerden bahsetmiyor. Bizi yap-boz belediyeciliği veya istişare etmemekle eleştirenler bilsinler ki, İnegöl AVM, katı atık depolama gibi ana projelerin hepsi istişare ile karar verilip yapılan projelerdir. Bu millet AK Partiyi seviyor. Allah’a hamdolsun bu milletin yüzünü kızartacak hal ve tavır içerisinde asla olmadık. Seçilirsek ustalık dönemi yaşayacağız. AK Parti kişilerin partisi değil. AK Parti bir davanın, ideallerin partisi. İnegöl’deki en zenginin oyu da bir tane, en garibanın da, işçisinin de, çobanın da bir tane, Ayşe teyzemin de bir tane oyu var. 163 bin kişi oy kullanacak. Bu millet yerel seçimleri heyecanla bekliyor. Millet, gözü gibi baktığı, bu yerlere getirdiği AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a yapılanlardan müthiş derecede rahatsız. Destek ve duanızla çok daha güzel şeyler olacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye üye olan 100 kişiye parti rozetleri takıldı.
Kaynak: İHA