Manchester City Chelsea Maçı Hangi Kanalda? İzle

Manchester City ile Chelsea İngiltere Premier Lig karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Bu akşam saat 22:00'da başlayacak Manchester City Chelsea maçının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Manchester City Chelsea maçı Lig TV 2'den canlı yayınlanacak.

Manchester City Chelsea Maçı Hangi Kanalda? İzle
Manchester City Chelsea Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Manchester City ile Chelsea İngiltere Premier Lig karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Bu akşam saat 22:00'da başlayacak Manchester City Chelsea maçının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Manchester City Chelsea maçı Lig TV 2'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Turu'ndaki rakibi Chelsea, İngiltere Premier Ligi 24. hafta karşılaşmasında bugün ligin formda takımı Manchester City'ye konuk olacak.

Ada'da Etihad Stadı'nda çıktığı 11 mücadeleden de galibiyetle ayrılan ve 53 puanı bulunan City'yle karşı karşıya gelecek olan Chelsea, ligde son olarak karşılaştığı West Ham United'la golsüz berabere kalmıştı.

İSTATİSTİKLER

-İngiltere Premier Ligi 24. hafta karşılaşması.

-Manchester City, son 6 resmi maçta Chelsea'ye 1 kez yenildi. (4 galibiyet-1 beraberlik)

-Manchester City, son lig maçında deplasmanda Tottenham'ı 5-1 yenerek üst üste 8. galibiyetini aldı.

-Manchester City, ligde bu sezon sahasında oynadığı 11 maçın hepsini kazandı.

-Chelsea, son lig maçında West Ham ile Stamford Bridge'de 0-0 berabere kaldı.

-Chelsea, 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldığı son 3 deplasman maçında kalesinde gol görmedi.

-Chelsea, son 7 lig maçında 2 gol yedi.

-Manchester City'de Nasri, Garcia ve Aguero sakat. Aguero, 17 lig maçında 15 gol attı.

-Chelsea'de sakatlıkları devam eden van Ginkel ve golcü oyuncu Fernando Torres, zorlu deplasmanında görev yapamayacak. Yeni transfer Salah'ın durumu ise belirsiz.