Lezzetin Yeni Adresi 12 Ocakbaşı Bayraklı Tower'da

İzmir’in ilk 5 yıldızlı et restoranı 12 Ocakbaşı lezzet kapılarını açtı.

Lezzetin Yeni Adresi 12 Ocakbaşı Bayraklı Tower'da
Lüksü, konforu ve lezzeti bir arada yaşatan bu şık restoran Bayraklı Tower’da gurmelerin hizmetinde. İzmir’in en şık restoranı iddiasıyla kapılarını açan 12 Ocakbaşı açılışında İzmir’in önde gelen isimleri ve basın mensuplarını ağırladı.
EN LÜKS OCAKBAŞI
İzmir’in modern yüzü Bayraklı Tower’de 5 yıldızlı ocakbaşı konseptiyle dikkat çeken bu özel restoran kömür ateşinde et sevenler için çok özel lezzetlere ev sahipliği yapıyor. Her biri ayrı damak zevkine hitap eden farklı et seçenekleri yanında sunduğu lüks ocakbaşı keyfi ile 12 Ocakbaşı İzmirlilere ve misafirlerine unutamayacakları bir tat festivali vaat ediyor. Şıklığı ve özel tasarımıyla iddiasını ortaya koyan 12 ocakbaşı, Mimar Emre Akoğlu imzası taşıyor. Dekorasyon da İtalyan zevki ile Türk motiflerini harmanlanması özellikle dikkat çekiyor. Lüks, aydınlık ve nezih bir atmosferde benzerlerinden farklı bir servis anlayışı ile farklılığını ortaya koyan 12 Ocakbaşı geleneksel ocakbaşı konseptinden farklı olarak Türkiye’nin en modern restoranı olma konusunda iddialı.

12 Ocakbaşı’nın farkli bir yönü ise oturulabilir geniş mangal alanının özel tasarımı sayesinde etrafında sürekli taze hava sirkülasyonunu sağlaması. Koku sızdırmayan 120 metrelik baca ise Türkiye’de bu tasarımda nadir mekanlardan biri. Özel terbiye edilmiş etler yanında kontrollü bekletilmiş etlerden de lezzetler sunan 12 Ocakbaşı , Şefi Erdoğan Turan’ın mangal ateşinin başına geçmesi ile gerçek et lezzeti arayanlar için eşsiz tatlar sunuyor. Cuma ve cumartesi günleri damak lezzetine özel fasıl geceleri ile müzik ziyafetini de sunan 12 Ocakbaşı ayrıca butik şarap mahzeni ile farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

12 Ocakbaşı Restoranını İzmir’e kazandıran Akif Uzunçarşılı kendisinin Adana’lı olduğu ve yıllarca kebap yemeye Adana’ya gitmek zorunda kaldığını söyleyerek “Çok özel bir restoranda hem Adana hem de tüm yöresel lezzetleri buluşturduk. Lezzet konusunda çok iddialıyız . Ancak damak zevki kadar konforumuza ve mimarimize de çok özen gösterdik. İzmir’e yakışan bir ocakbaşını kazandırmaya çalıştık . Bayraklı Tower 1.Katta haftanın 7 günü 11.00-24.00 saatleri arasında konuklarımızı ağırlayacağız“ diye konuştu.

Kaynak: İHA