Abdülkadir Selvi'den CHP'ye 3 film birden çıkışı

Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'den grup toplantılarında montaj ses kayıtlarını dinleten CHP'ye 3 film birden çıkışı geldi.

Abdülkadir Selvi'den CHP'ye 3 film birden çıkışı
Grup toplantılarında montaj ses kayıtlarını dinleten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert bir tepki geldi. Habertürk ekranlarında Haber Ajanda programına konuk olan Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, Kılıçdaroğlu'nun suç işlediğini belirterek CHP'yi Unkapanı'na benzetti.

KILIÇDAROĞLU NE DEDİ, NE YAPTI?
Yasal olmayan dinlemelerin suç olduğunu vurgulayan Selvi, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal'ın tapeleri yayınlandığında yeri göğü yıkmıştı. “Bunlar özel hayatın gizliliğini gerektiren tapeler. Bunlar yayınlanamaz” demişti. Şimdi bakıyoruz CHP bunları grup kürsüsünden yayınlıyor.” dedi.

CHP'YE 3 FİLM BİRDEN ÇIKIŞI
Sözlerinin devamında eleştirisini sertleştiren Selvi, Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi kasetçiler çarşısına çevirdiğini söyleyerek Unkapanı benzetmesi yaptı. Selvi, “Bu bir suçtur. İkincisi bir genel başkan bunları yayınlamak suretiyle CHP'yi kasetçiler çarşısına çevirdi. Unkapanı'na döndü. Yakında bunların görüntüleri çıkarsa zannediyorum üç film birden diye afiş asıp CHP grubunda yayınlaması lazım.” şeklinde konuştu.

'İLKELİ DURMAK GEREKLİ'

Türk siyasetinde kaset darbesiyle değişimler olduğunu da hatırlatan Selvi, CHP'nin montaj ses kayıtlarına sarılmasını ilkesiz olarak yorumladı. Selvi şöyle noktaladı: Ben burada ilkeli durmak gerektiğine inanıyorum. Suç olan bir kaydı yayınlamak ve suç olan bir kayıt üzerinden siyasi ikbal peşinde koşmak kimseye yarar sağlamayacatır.