Ak Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat Açıklaması

AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mart Salı günü Adıyaman’da miting yapacağını kaydetti.

Ak Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat Açıklaması

Parti binasında basın açıklaması yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mart Salı günü Emniyet Müdürlüğü yanındaki miting alanında miting yapacağını kaydetti.

Fırat, “4 Mart öncesi adaylarımızla bir araya gelerek seçim startını verdik. Bilindiği gibi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler kapsamında 60 ilde miting düzenleyecek. Bu iller arasında Adıyaman’da var. Buradan da Kırıkkale’ye geçecek. Saat 12.30’da Emniyet Müdürlüğü yanındaki meydanda düzenlenecek olan miting için halkımızı 12.00’da miting alanında görmek istiyoruz. İnanıyoruz ki halkımız Başbakan’ımıza en güzel şekilde ev sahipliğini gösterecektir. Bu kapsamda il ve merkez ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İl geneli, ilçeler, köyler, beldeler olarak da her tarafa ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA