Mhp Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol'dan Vali Ceylan’a Ziyaret

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol ve beraberindekiler Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.

Mhp Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol'dan Vali Ceylan’a Ziyaret

Ziyarette konuşan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol iyinin her zaman düşmanı daha iyidir bizlerde bu yüzden bu göreve talip olduk dedi.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Varol, ‘’Şehrimiz için güzel olabilecek her şey için, bu süreci de birlik beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde geçirmeyi düşünüyoruz. Cenabı Allah nasip ederse bize de bundan sonra ki süreçte de kurduğumuz düzgün bir ekiple işinin ehli becerikli arkadaşlarımızla Nevşehir Belediyesi’ni idare etmeye talibiz. Cenabı Allah nasip ederse iyinin düşmanı daha iyi. Mükemmeli yakalamak amaçsa bizde bu amaçla bu hevesle çıktık. Şehrimiz için halkımız için en güzelini yapma arzusu içindeyiz. Bu vesile ile de zatıalinizi ziyaret ederek bundan sonra siyasi ziyaretlerimize başlamak istiyoruz’’ diye konuştu.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise burada yaptığı konuşmada MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Ceylan ayrıca, "İnşallah 30 Mart mahalli idareler seçimleri hem ilimiz için hem ülkemiz için huzur ve güven içerisinde gerçekleşir. Milli irade bir kez daha tecelli etmiş olur. Önemli olan burada halkın kimi istediği. Bizde burada mülki idare olarak huzur içerisinde, güven içerisinde, asayiş içerisinde ve gerçekten tarafız bir şekilde yapılması için bize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Bundan öncede siyasi parti başkanlarımız ile bir toplantı yaptık. Onlarda anlayışlı davrandılar. İnşallah ilimizde huzur örnek bir şekilde seçime gidilir. Tüm adaylara da başta zahmet ettiniz teşrif ettiniz başarılar diliyorum. Bu bir yarış. Bu yarışın neticesinde de halk kimi takdir ederse ona görevi verecek. İnşallah mahalli idareler olarak da halkın görev verdiği yönetime devam edecektir. Tekrar başarılar diler hayırlı olsun, Allah utandırmasın diyorum’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA