Aykırı Sorular - Mehmet Metiner: 'Hakan Şükür paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir'

Aykırı Sorular programına konuk olan AK Partili Mehmet Metiner, çarpıcı bir açıklamada bulundu. Metiner, "Hakan Şükür paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir" dedi.

Aykırı Sorular - Mehmet Metiner: 'Hakan Şükür paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir'
Aykırı Sorular programına konuk olan AK Partili Mehmet Metiner, çarpıcı bir açıklamada bulundu. Metiner, AK Parti vekilliğinden istifa eden Hakan Şükür için "Paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir" dedi.

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programı AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'i konuk etti. Metiner, Türkiye'nin sıcak gündemi 'paralel yapı' tartışmaları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Enver Aysever'in soruları ikili arasında hararetli tartışmalar yaşanmasına neden oldu.

Aysever'in, AK Parti'den istifa eden Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın Başbakan'a yönelttiği eleştirileri sorması üzerine Metiner, "Günay aslına rücu etti" dedi. AK Partili Metiner, "Bugün CHP'yi CHP'den daha çok savunur hale geldi. Bakan iken Başbakan'a 'iyi adam' diyen, Bakanlık'tan ayrılıktan sonra Başbakan'a 'otoriter' diyen tipik bir vaka ile karşı karşıyayız" şeklinde konuştu.

Aysever'in, İdris Bal'ı sorması üzerine ise Mehmet Metiner, "Onun üzerinden konuşmaya gelmedim" dedi.

Metiner, Hakan Şükür ile ilgili de "Paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir. Kendisine verilen görevi yapmıştır verilen talimat doğrultusunda da ayrılmıştır" ifadelerini kullandı.


Enver Aysever'in soruları ikili arasında hararetli tartışmalar yaşanmasına neden olunca Metiner, Aysever'e "Sakin ol" diye çıkıştı. BEYAZ GAZETE