Kilis'e Avrupa Standardında Motosiklet Pisti

Kilis Belediyesi'nin koordinasyonunda Valilik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteğiyle Kilis'e Avrupa standartlarında motosiklet pisti yapılacağı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, asbaşkan Ogün Baysan ve yönetim kurulu üyesi Mahmut Nedim Akülke ile Kilis'te incelemelerde bulundu.
TMF Başkanı Uçar, beraberindeki heyetle makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Abdi Bulut'a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Bünyesinde pist, motokros, drag ve motosiklet eğitim alanlarını barındıran bir kompleks yapmayı planladıklarını ifade eden Uçar, şunları kaydetti:
"Federasyonumuzun çalışmaları kapsamında Kilisli gençlere motosiklet sürüş eğitimi de vereceğiz. Bu sayede daha bilinçli motosiklet kullanımı aşılanarak, kentte motosiklet kazalarının en aza indirilmesini sağlayacağız. Kilis'e büyük hizmetler veren Bulut'la başlayan pist projemiz, Kilisli gençleri Avrupa'ya taşıyacak."
Kaynak: AA