Başkan Alıcık, Esnafları Yalnız Bırakmıyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, tarafından açılış kurdelesi kesilen Black White bayan kuaför salonu Nazilli’de hizmet vermeye başladı.

Başkan Alıcık, Esnafları Yalnız Bırakmıyor
Altıntaş Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde hizmete giren işyerinin açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız ile davetliler katıldı.


Kuaför Salonunun sahipleri Mehmet Kazalcıoğlu ve Mehmet Can İbrik ile birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Alıcık, yeni iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; “Her iki arkadaşımıza da Allah bol kazançlar versin. Kendilerini Nazilli ekonomisine sağlayacakları katkıdan dolayı ayrıca kutluyorum. Salonlarında Nazillili bayanlara hizmet sunacakları gibi aş ve iş derdinde olan kişilere istihdam sağlamış oldular. Yeni iş yerleri açarak Nazilli’ye katkı sağlayan tüm esnaf ve yatırımcı kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın her zaman yanında ve destekçiyiz” dedi.

İş yeri sahiplerinden Mehmet Kazalcıoğlu ise “Allah’ın izniyle vatandaşa hizmet için bu salonu açtık. Kendimize güveniyoruz. Saç kesimi, Fön, Boya, Röfle, Maşa, Nişan saçı, Gelin saçı, Manikür, Pedikür, Ağda, Makyaj, Tesettür tasarımlarıyla Nazilli halkının hizmetindeyiz’’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA