Başkan Genç'ten Gövde Gösterisi

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Büyük Buluşma' programında Canik Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Osman Genç, adeta gövde gösterisi yaptı.

Başkan Genç'ten Gövde Gösterisi

Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen "Büyük Buluşma" programına AK Parti Samsun milletvekilleri Tülay Bakır, Mustafa Demir, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eşi Nimet Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, partililer, meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, salonu hınca hınç doldurdu. Sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Genç, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "Başbakanımızın büyük Türkiye hedefi için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Sinevizyon gösterisiyle başlayan programın açış konuşmasını yapan AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, "Başkanımız Osman Genç ile uyum içerisinde çalışıyoruz. İlçemiz 10 yılda inanılmaz şekilde büyüdü. İnşallah 30 Mart'ta oy rekoru kırarak Canik'teki hizmet seferberliği devam edecektir. İnanıyorum ki, ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyan bu seçimlerden AK Parti'miz daha da güçlenerek çıkacaktır" diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır da, Başkan Osman Genç'in Canik'te şehrin gelişimine yönelik önemli hizmetler yaptığına dikkat çekerek, önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti ve Başkan Genç'in daha da güçlenerek çıkacağına inandığını söyledi.

Bakır, "Canik halkı ilçenin 10 yılda geldiği konumu çok iyi biliyor. Başkanımızı size emanet ediyorum. Canik halkı 30 Mart'ta zaten gerekeni yapacak ve Başkanımızı sandıktan daha güçlü çıkaracaktır" şeklinde konuştu.

Yoğun tezahüratlar arasında sahneye çıkan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, tezahüratlarla sık sık kesilen konuşmasında 2023'e giden yolda Canik'te AK Parti damgasının vurulacağını söyledi.

Başkan Genç, "30 Mart yerel seçimleri ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Başbakanımız liderliğindeki AK Parti hükümeti ile birlikte Türkiye'miz her alanda inanılmaz bir şekilde büyüdü, gelişti. Önce Mit Müsteşarı, ardından Gezi eylemi, şimdi ise 17 Aralık operasyonun amacı, Erdoğan’sız bir Türkiye'dir. Yani büyüyen Türkiye'nin önüne set çekmektir" dedi.

Operasyonu isteyenlerin Kanal İstanbul'u, 3. Boğaz Köprüsü'nü, 3. Havalanını, Marmararay'ı, büyüyen, güçlü bir Türkiye'yi istemeyenler olduğuna işaret eden Başkan Genç," Başbakanımız, Türkiye'miz için bir hedef ortaya koydu Bu hedef 2023. Ardından 2071 ve Osmanlı'nın 800. kuruluş yıldönümü olan 2099. 150 yıllık bir davanın adı olan AK Parti büyük bir ailedir. Bu Dava büyük Türkiye davasıdır. Bu dava büyük Samsun davasıdır. Samsunlular olarak, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için el ele, kol kola birlikte çalışmamız gerekiyor" dedi

Yönetim anlayışlarında herkesin söz hakkına sahip olduğunu ifade eden Başkan Genç, şunları söyledi:
"Bizim yönetim anlayışımızda herkes söz hakkına sahiptir. Ötekileştiren değil, biz anlayışına sahibiz. Başta makam kapımız olmak üzere bütün kapılarımız herkese, her fikre, her renge açık. Bunu 10 yıldır Canik'te yapıyoruz. Herkesin ulaşabildiği bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Canik'imizi 2023'e taşımak için etkili ve verimli projeler ile yeterli vizyon, tecrübe ve cesaretimiz var. Hedefimiz, gelişimini ahlaki ve manevi değerleriyle birlikte tamamlayan mutlu bir Canik. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır."
Osman Genç, Canik'te oturmayıp aday olanlara da atıfta bulunarak, "Canik halkımız seçim döneminde güzel bir misafirperverlik örneği göstereceği misafirini seçim sonrasında uğurlayacaktır" dedi.

Programın sonunda Başkan Genç, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, meclis üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA