Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 25 Taksi Durağını Açtı

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 25 taksi durağı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla halkın hizmetine açıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 25 Taksi Durağını Açtı

Ankara Umumi Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Zafer Şener ve Yardımcısı İzzet Yıldırım ile taksi duraklarının kurdelesini kesen Yaşar, 25 taksi durağının açılışının ardından, Yenimahalle’de 20 taksi durağı daha yapılacağını belirterek, süreç sonunda taksi durağı sorununun kalmayacağını ifade etti.

Yenimahalle genelinde 25 taksi durağını törenle açan Yaşar yaptığı konuşmasında, “Şoför esnafımızın kamu binası olarak gördüğü taksi duraklarının 25 tanesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Taksi durakları taksici esnafımızın rahat çalışması için yapılsa da, gece yolunu kaybetmiş insanları ağırlayacak bir yer yapmayı amaçladık. 20 tane daha taksi durağı yapılınca, Yenimahalle’de taksi durağı sorunu kalmayacak. 5 senedir Yenimahalle halkının verdiği güvenle rahat ediyorum. 5 yılda çok şey değişti, Yenimahalle’nin bambaşka yüzünü ortaya çıkardık. Biz halkımız için varız” diye konuştu.

Yeni duraklarını çok beğendiklerini belirten taksici esnafı, Yaşar’a sonsuz teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA