Didim’de Türsab Bölgesel Yürütme Kurulu Seçimi Yapıldı

Aydın’ın Didim ilçesinde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin Bölgesel Yürütme Kurulu seçimleri gerçekleşti.

Didim’de Türsab Bölgesel Yürütme Kurulu Seçimi Yapıldı

Aydın Didim de Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Bölgesel Yürütme Kurulu seçimleri yapıldı. Didim Garden Of Sun Otelde Seçimlere; TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcü ve Didim’de faaliyet gösteren seyahat acenteleri işletmecileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcü; Bölgesel Yürütme Kurulu oluşturmanın Didim için önem arz ettiğini belirterek, Didim’in 41 şube ile Türkiye genelinde oluşturulan 36 Bölgesel Yürütme Kurulu içerisinde yer edinen en küçük BYK olduğunu söyledi.

BYK’ların mesleki anlamda eğitim ve sorunların yerinde çözümü için önemli oluşumlar olduğunu kaydeden Gürcü, BYK öncülüğünde sektörün ilerleme göstereceğini belirterek, başarılar diledi.

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy’da Türkiye Genelinde sayısı 21 olan Bölgesel Yürütme Kurulu sayısını 36’ya çıkardıklarını ifade ederek ‘Gelecekte turizm açısından önem oluşturacak bölgeleri ayrı ayrı ele aldık. Sizlere birlik beraberlik içerisinde yola çıkmayı öneriyor sen- ben kavgasından ziyade bilimsel, turizmin geleceğinin konuşulacağı ortamlarda bir araya gelmenizi diliyorum. Biz TÜRSAB olarak sizlere her türlü imkanı sağlamaya çalışıyoruz; bundan sonrada hizmeti ayağa taşıyan bir anlayış izleyeceğiz. Didim’in geleceğinde ışık var, planlı programlı ilerlemeliyiz” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Tayyar Cengiz ve Mustafa Bayram’ın liste başı olduğu iki liste yarıştı. Yapılan seçimlerin ardından 28 oyun 16’sını alan Tayyar Cengiz’in listesi Didim’in ilk BYK Yönetimine seçilmiş oldu. Didim TÜRSAB BYK isimleri; Tayyar Cengiz, Aylin Bal, Nihan Salabaş, Ali Çamurcu, Hikmet Atilla’dan oluştu. Kurulun görev dağılımını önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA