Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz uzaya uydu fırlatmak peşindeyiz, bazıları eski günleri yakalamak peşinde. Farkımız burada, bizler hep ileriye bakıyoruz" dedi.

Birtakım açılış programına katılmak üzere Samsun'a gelen Kılıç, Atakum ilçesinde esnafı ziyaret etti.
Ardından Canik ilçesindeki Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nü gezen Kılıç, AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Burada konuşan Kılıç, vatandaşlara seslenerek, "Sizler bu kadroların, AK Parti kadrolarının ve AK Parti belediyeciliğinin her zaman Türkiye'de hizmet etmesi için en büyük teminatısınız. Çünkü sizler Türk milleti olarak her zaman çok büyük feraset sahibisiniz. Sizlere oynanmak istenen oyunu her zaman gördünüz" diye konuştu.

- "Seçimi kimin kazanacağı belli"
Vatandaşların karşısında oy istemek için durmadıklarını vurgulayan Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz şunu çok iyi biliyoruz, seçimin kimin tarafından alınacağı zaten belli. Bizler sizden şunu rica ediyoruz, bugüne kadar yaptığınız çalışmaları az biraz daha fazla yaparak Türkiye Cumhuriyeti tarihinin oy rekorunu kıralım, destek rekorunu kıralım. Sizlerin bağrından çıkmış olan ve sizlerle yürüyen AK Parti'nin, yani sizlerin AK Parti'sinin, beraber olduğunuzu göstermenin en büyük zamanıdır. Özellikle hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bugün buraya geldiler, en önde duruyorlar. Her zaman en önde oldukları gibi. AK Parti davasının her zaman sahibi oldular. Her zaman bizi sahiplendiler. Allah onlardan razı olsun. Hatırlayın, 1994'te İstanbul'da büyükşehir belediye başkanlığını nasıl kazandığını Genel Başkanımız ve Başbakanımız bazen televizyonlarda, bazen miting meydanlarında anlatır. Hatırlıyor musunuz onları? Ne derdi, 'Hanım kardeşlerimiz kapı kapı gezdiler, çalmadık kapı bırakmadılar'. Allah'ın izniyle 30 Mart'a kadar çalmadık kapı bırakmayacaksınız, ben buna inanıyorum."
- TÜRKSAT 4A uydusunun uzaya fırlatılması
Kılıç, TÜRKSAT 4A uydusunun uzaya fırlatıldığını, uydudan sinyal geldiğini anımsatarak, şunları kaydetti:
"Biz uzaya uydu fırlatmak peşindeyiz, bazıları eski günleri yakalamak peşinde. Farkımız burada, bizler hep ileriye bakıyoruz. Bizler her zaman ve her şart altında bu millete nasıl daha fazla hizmet edebiliriz, bu milleti nasıl daha ileriye taşıyabiliriz, gençlerimizin önünü daha fazla nasıl açabiliriz, daha fazla iş, aş nasıl yapabiliriz bunun peşindeyiz ama başkaları ne diyor, 'eski günler'. Bu millet her zaman, her şartta ileriye gitti."
Bakan Kılıç, konuşmasının ardından diğer protokol üyeleriyle merkezin açılışını gerçekleştirdi.
Kaynak: AA