Atso’dan Restorancılara ve Hazır Yemekçilere Bilgilendirme Toplantısı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, restoran ve hazır yemek imalatı yapan işyeri sahipleri ve çalışanlarına yönelik “iş mevzuatı” konusunda bilgilendirme toplantısı düzenleneceğini bildirdi.


ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO 37. Grup (Restoran, yiyecek, içecek ve eğlence hizmetleri) Meslek Komitesi’nin talebi üzerine, restoran ve hazır yemek imalatı yapan işyeri sahipleri ve çalışanlarına yönelik “iş mevzuatı” konusunda bilgilendirme toplantısı düzenleneceğini bildirdi.

Önümüzdeki günlerde Antalya’da restoran ve hazır yemek imalatı yapan işyerlerinde çalışma koşulları ve iyileştirilmesine yönelik denetimlere başlanacağını belirten Budak, “Amacımız Antalya’da restoran ve hazır yemek imalatı yapan işyerlerinin mevzuatla ilgili bilgi sahibi olarak, varsa eksiklerini tamamlamaları. Bu kapsamda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzmanları tarafından 18 Şubat 2014 tarihinde 14.00-17.00 saatleri arasında Odamız Hizmet Binası Atatürk Konferans Salonu’nda ilgili sektör mensuplarına bilgilendirme yapılacak. Toplantıya tüm sektör temsilcilerinin katılımını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA