Kaymakamdan Sporcu Öğrencilere Yardım

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Adıyaman'da oynadıkları final maçını kazanarak yenilgisiz şampiyon olan Savran Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol takımına spor ayakkabı ve eşofman takımı yardımında bulundu.

Kaymakam Budan, makamında kabul ettiği öğrencilere başarılarından dolayı tebrik ettiğini ifade ederek, derslere motive olunmasında sportif etkinliklerin önemine vurgu yaptı.
Budan, burada yaptığı konuşmada köy okulundan böyle bir başarının ortaya çıkmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, Kahramanmaraş'ta yapılacak olan bölge şampiyonasında Adıyaman ve Gölbaşı'nı temsil etmelerinin gurur verici olduğunu ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman ise okula iki yıl önce atanan Beden Eğitimi Öğretmeni Sinan Günay'ın özverili çalışmaları sonucu iki yıldır sportif anlamda diğer yıllarda da eğitim anlamında başarılı bir okul olduklarını anlatarak, başarılarda bu köy okulunun bazı ilçe okullarının önüne geçmesinden dolayı Okul Müdürü Erdal Karakaya'ya, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ettiğini ve çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi.

Konuşmalardan sonra öğrencilere eşofman takımı ve spor ayakkabı hediye edildi.
Kaynak: AA