Kapaklı Kaymakamı Kuzulu, 'Anadolu Lisesi İçin Yazımızı Gönderdik”

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, ilçe halkının, TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve Kapaklı Çok Programlı Lisesi’ne ek bina olarak tahsis edilmesi planlanan okul binasının Anadolu Lisesi olarak eğitim-öğretime kazandırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kapaklı Kaymakamı Kuzulu, 'Anadolu Lisesi İçin Yazımızı Gönderdik”

Yerel idareciler olarak Kapaklı’nın her türlü ihtiyaçları kapsamında çeşitli etütler yaptıklarının altını çizen Kapaklı Kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “İlçemizin eğitim konusundaki sorunları kapsamında da çeşitli araştırmalar yaptık. Bu çerçevede çeşitli projeler ürettik. Kapaklı’nın eğitim alanındaki en büyük eksikliğinin de Anadolu Lisesi olduğu noktasında fikir birliğine vardık” dedi.


Kapaklı’da TOKİ tarafından yaptırılan okul binasının 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde Anadolu Lisesi olarak hizmete başlaması için 28 Ocak tarihinde Tekirdağ Valiliği’ne gerekli yazının gönderildiğini söyleyen Kaymakam Kuzulu, “Konuyla ilgili yaklaşık 1 hafta önce harekete geçtik. Kapaklı’da yalnızca eğitim alanında değil, her alanda gerekli çalışmalarımızı yaparak sorunları tespit etmeye ve tespit edilen sorunların en kısa sürede çözüme kavuşması için projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA