Kto Meclis Üyeleri Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, oda yönetimi olarak "eğitimin sonu yoktur" düşüncesinden hareket ederek, kurum içi eğitimleri özenle sürdürdüklerini söyledi.

Hiçyılmaz, Kırşehir'deki bir otelde organize edilen "KTO Meclis Üyeleri Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı"nın açılış bölümünde yaptığı konuşmada, meclis üyelerini periyodik olarak gerçekleştirdikleri eğitim toplantılarında bir araya getirdiklerini belirtti.

Toplantıların, meclis üyelerinin kaynaşması, dayanışması ve birbirlerini daha iyi anlamaları adına önemli olduğunu ifade eden Hiçyılmaz, "Oda yönetimi olarak 'eğitimin sonu yoktur' düşüncesinden hareket ederek, kurum içi eğitimleri özenle sürdürüyoruz. Şanlıurfa'da, Samsun'da da toplantı düzenledik. Farklı illere giderek değişik çalışmaları yerinde görüyor, aynı zamanda da çalışmalarımızı anlatma fırsatı yakalıyoruz" dedi.

Hiçyılmaz, bu toplantı sayesinde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileriyle bir araya geldiklerini belirterek, şunları söyledi:
"Bölgesel bazı sorunları karşılıklı dile getirme imkanı bulduk. Birbirimizin görüşlerinden istifade ettik. Türkiye'deki odalar arasındaki bu dayanışma diğer kurumlarda var mı bilmiyorum ama 1,5 yıldır görüyoruz ki Türkiye'deki odalar, borsalar birbirlerine her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Eğitimin elbette sonu yok. İnsan bin biliyorsa, bir bilene de sormak durumundadır. Dolayısıyla biz bilgimizi, görgümüzü artırmak hem de oda olarak kurum özelliğimize seviye kazandırmak bakımından bu tür toplantıları faydalı buluyoruz."
Toplantıda, eğitim uzmanı Umut Ahmet Tarakçı tarafından "Liderlik ve Yöneticilik" konulu sunum yapıldı. KTO Meclis üyeleri, toplantının ardından Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası tarafından organize edilen şehir gezisine katıldı.

Kaynak: AA