Yılanların Öcü 16. Bölüm - Fatma, Kamuran ' ın teklifi karşısında çaresiz kalmıştır

Fakir Baykurt ' un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Yılanların Öcü’nde her bölümde heyecan gittikçe artıyor. Yılanlaın Öcü Çarşamba akşamı saat 20.00 ' de 16. bölümüyle Show TV ' de izleyicileriyle buluşacak.

Yılanların Öcü 16. Bölüm - Fatma, Kamuran ' ın teklifi karşısında çaresiz kalmıştır
Yılanların Öcü Dizisi 16. Bölüm özeti:

Fakir Baykurt ' un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Yarın akşam saat 20.00 ' de 16. bölümüyle Show TV ' de izleyicileriyle buluşacak.

“Yılanların Öcü”nün 16. bölümünde; Fatma, Kamuran ' ın çirkin saldırısının ardından ne yapacağını bilmez bir haldedir. Bayram ile evlenip mutlu olmak, içine düştüğü tüm bu kötülüklerden kurtulmak için uğraşırken, Kamuran Fatma ' yı karşısına alır ve onunla evlenmek istediğini söyler.

Fatma, Kamuran ' ın bu teklifi karşısında çaresiz kalmıştır. Bir yanda kardeşi Ömer ' in hayatı, diğer yanda Bayram ' a olan aşkı söz konusudur. Fatma, sevdiklerini ve kendini bu durumdan kurtarmak için hangi yolu seçecektir? Şerife ' nin yaptığı sinsi planlar ve konakta henüz duyulmamış olan bu durum bütün dengeleri değiştirecek midir?

“Yılanların Öcü”, yarın akşam 20.00 ' de yeni bölümüyle Show TV ' de!