Edirne'de, Siyer-i Nebi Sınavı Yapıldı

Edirne'de, Siyer-i Nebi sınavı yapıldı.

Anadolu Gençlik Derneği'nden (AGD) yapılan yazılı açıklamaya göre, derneğin genel merkezinin 81 ilde eş zamanlı düzenlediği sınav için Edirne'den bine yakın lise öğrencisi başvurdu.
Sınav, hafta sonu kent merkezi ile Keşan, Uzunköprü, Meriç, Havsa, Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerinde gerçekleştirildi.

Sınava katılan öğrencilere Dr. Mehmet Sürmeli'nin Gaye İnsan Hz. Muhammed (SAS) adlı kitaptan hazırlanan çoktan seçmeli 80 soru soruldu.
AGD Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, yaptığı açıklamada, sınava katkısı dolayısıyla başta İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan olmak üzere, ilçe milli eğitim müdürleri, okulların idareci ve öğretmenleri ile sınava katılan öğrencilerle velilerine teşekkür etti.
Sınavın organizasyonunda büyük emek sarf eden AGD Edirne Liseler Komisyonu Başkanı Harun Delikanlı'ya ve gönüllü olarak çalışan diğer AGD mensuplarına da özel olarak teşekkür eden İriş, şunları kaydetti:
"Yarışma sonuçları, 31 Aralık Çarşamba akşamı 20.00'de Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılacak Mekke'nin Fethi Gecesi programında açıklanacak. Şimdiden tüm öğrenci ve vatandaşlarımızı bu programa davet ediyoruz."
Kaynak: AA