Tagid ve İşged Üyeleri Çorlu'da Bir Araya Geldi

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) ile İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) üyeleri, Çorlu'da bir araya geldi.

İŞGED Hizmet Komitesi Başkanı Gürel Başaran, TAGİD toplantı salonunda düzenlenen firma tanıtım toplantısında, derneklerin çatısı altında yer alan firmalar olarak ticaretlerini geliştirmek ve bir adım ileriye taşımak adına bir araya geldiklerini söyledi.

İstanbul ve Trakya Bölgesi'nde faaliyet gösteren hizmet ve makine metal sektörlerini buluşturduklarını ve toplantının çok güzel geçtiğini ifade eden Başaran, bunun nedenini aynı çatı altında yer alan firmaların birbirlerini tanımaları, ikili iş görüşmeleri yaparak ortak çalışmalara imza atmalarına bağladıklarını belirtti.

Başaran, Trakya Bölgesi'nde hizmet ve makine metal sektörünün her geçen gün büyüyen bir ivme gösterdiğini belirterek, "Bizler, bölgemizde yer alan ve aynı sektörü paylaşan firmalar tarafından yakından inceleniyoruz. Umuyorum bugün burada yapılan ikili iş görüşmeleri ve sonrasındaki üye firma ziyaretleri kapsamında iki dernek üyeleri arasında yeni iş ortaklıkları kurulacak ve her iki dernek üyeleri de ticaretleri bir adım ileriye taşımış olacak" dedi.

TAGİD Hizmet Komitesi Başkanı Ersan Payamisafa ise düzenlenen toplantıya emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasında şunları kaydetti:
"Başkanımızın da dediği gibi Trakya Bölgesi ve Çorlu büyümede ülke geneline oranla çok daha hızlı yol kat ediyor. Özellikle coğrafi yapının sanayileşmeye elverişli olması bölgenin hızlı büyümesindeki en önemli etken, bugünde siz değerli misafirlerimiz ile yapacağımız ikili iş görüşmeleri ve firma ziyaretleri sonrasında birçok yeni fikir alış verişi olacak gerek ürün tedariki gerekse ortak iş yapımı konusunda alınacak yeni kararlar olacağını umuyorum."
Her iki derneğin yönetici ve üyeleri, yapılan toplantı sonunda bölgedeki bazı kuruluşları ve fabrikaları gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Kaynak: AA