Giresun Tso Başkanı Çakırmelikoğlu, Banka Şube Müdürleri İle Biraraya Geldi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun'da şubesi bulunan bankaların müdürleri ile toplantıda biraraya geldi.

TSO sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantı sonrasında açıklama yapan Çakırmelikoğlu, banka müdürleri ile üyelerinin istek ve taleplerinin yanı sıra ekonomide son yaşanan gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi.

Bu yıl fındıkta zirai don nedeniyle ciddi ürün kaybının oluştuğunu, bu durumun da Giresun ekonomisinde daralmaya yol açtığını ifade eden Çakırmelikoğlu, bu konuda banka müdürlerinden bazı talep ve isteklerde bulunduklarını dile getirdi.
Oda üyelerinin hak ve menfaatlerini koruma adına her platformda girişimlerin devam ettiğini ifade eden Çakırmelikoğlu, şunları kaydetti:
"Banka şube müdürleri ile ekonomik gelişmeler hakkında istişarelerde bulunduk. Hem geçmişle ilgili, hem de gelecekle ilgili fikir alışverişleri yaptık. Hepimizin bildiği gibi zirai don nedeniyle fındık üretiminde yaşanan rekolte düşüklüğü, Giresun'da ekonomik sorunlara neden oldu. Bu daralmayı aşmak için kendilerinden bazı taleplerimiz oldu. Banka müdürlerinden üyelerimize yönelik daha esnek krediler sağlanmasını istedik. Yine, kart ve hesap ücretleriyle ilgili üyelerimize destek olmaları talebinde bulunduk."
Kaynak: AA