Denizli’de Okul Müdürleri İle Tanışma Toplantısı Yapıldı

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, il merkezinde göreve yeni başlayan ve görevde olan okul müdürleriyle tanışma ve genel değerlendirme toplantısı yaptı.

Denizli’de Okul Müdürleri İle Tanışma Toplantısı Yapıldı

Pamukkale Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Maarif Müfettişleri Başkanı Musa Dinç, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, ilçe millî eğitim müdürleri ve il merkezinde görev yapan okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında müdürlere seslenen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Öncelikle bütün yönetici arkadaşlarıma başarılar diler, yeni göreve başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun diliyorum. Eğitimciler olarak büyük bir camiayız. Yeni mevzuatlar doğrultusunda bazı arkadaşlarımızın görev yerleri değişti ve aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı.

Yeni yapılanma ile birlikte gayretle, inatla, hırsla eğitim kalitesi için çalışacağımıza yürekten inanıyorum. Eğitim, okul, öğretmen, veli, öğrenci ve idarecilerle bir bütündür. Onun için birlik beraberlik içerisinde olmak büyük önem taşıyor" dedi

Konuşmasında uyuşturucu kullanma yaşının düştüğüne de değinen Oğuz, "Çocuklarımız ve gençlerimiz büyük risk altında. Rehber öğretmenler konuyla ilgili velilerimize bilinçlendirme ve yönlendirme yapsınlar. Kendi okullarındaki velilerle toplantı yaparak uyuşturucu ve kötü alışkanlıklarla ilgili bilgi versinler.Yine rehber öğretmenlerimiz şiddetin azaltılması ve önlemi ile ilgili çalışmalara yoğunlaşsınlar. Okullar Hayat Olsun projesi önemli projeler arasında. Hayırseverlerimiz eğitim için büyük önem arz ediyor" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri sorumlu oldukları bölümlerle ilgili bilgilendirmeler yaptı.
Kaynak: İHA