Bu Tarz Benim yarışmacıları kavga etti

Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşenur ile elenen yarışmacı Ayşegül arasında gergin anlar yaşandı.

Bu Tarz Benim yarışmacıları kavga etti
Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşenur ile elenen yarışmacı Ayşegül arasında gergin anlar yaşandı.

Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun jüriliğini yaptığı Bu Tarz Benim yarışmasının bugünkü bölümüne Ayşenur ile elenen yarışmacı Ayşegül arasında yaşanan kavga damgasını vurdu.

Ayşenur'un giydiği elbiseyi eleştiren Ayşegül, 'Ben seni dışarıda görsem arkadaşlarıma özellikle seni gösteririm, ne kadar kötü giyinmiş diye' dedi.

Buna karşılık Ayşenur, 'Elbiseye bayıldım, benim olmalı dedim' şeklinde konuştu.

'Bayılınacak hiçbir tarafı yok o elbisenin' diyen Ayşegül'e Ayşenur, 'Bu benim tarzımı yansıtan bir elbise' dedi.

'SENİN BURADA YARIŞMAN HAKSIZLIK'

Bunun üzerine Ayşegül, 'Şu an kombinini eleştirmek istiyorum ve zevkle eleştireceğim. Senin burada bu şekilde yarışman bize haksızlık, biz neden gittik?' diye konuştu.

Ayşenur da, 'Sen yoksun ki zaten. Senin giydiğin şeyleri sokaktaki herkes giyiyor tatlım. Sen bu elbiseyi giyemezsin tarz değilsin' diye çıkıştı.

'Ben şık bir kadınım. Sen böyle bir yere gitsen bizi kıyaslayamazlar' diyen Ayşegül'e Ayşenur, 'Ben seninle bir yere gitsem senden daha fazla dikkat çekerim. Senden daha çok beğenirler beni' karşılığını verdi.

Ayşegül ise, 'Keşke hep böyle yarışsaydın da biz gideceğimize sen gitseydin. Çünkü senin gerçek tarzın bu. Böyle giyinen biri burada yartışmayı haketmiyor' şeklinde konuştu.

Buna karşılık Ayşenur da, 'Sen taşıyamayacağın için giyemezsin tatlım' dedi. BEYAZ GAZETE