Genç Umutlar Gençlik Merkezi, Tillo'ya Gezi Düzenledi

Genç Umutlar Gençlik Merkezi, Siirt Üniversitesi okuyan kız öğrencileri için Tillo'ya gezi düzenledi.

İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesinin Gençlik ve Spor Bakanlığının 2014 Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde hazırladığı Genç Umutlar Gençlik Merkezi Projesi kapsamında Siirt Üniversitesinde eğitim gören kız öğrencileri için Tillo ilçesine gezi düzenledi.

İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Koordinatörü Cemalettin İlhan, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, gençlerin kendi kültürlerini ve tarihi güzellikleri yerinde görerek, manevi atmosferi yaşamaları ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Tillo'ya kültür gezisi düzenlediklerini söyledi.

İlhan, "İlimizde gençlerin ve özellikle üniversite öğrencilerinin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, spor, kültür ve sanatla uğraşırken milli ve manevi bilince kavuşacakları alan ve imkanlar yok denecek kadar az olması gençleri olumsuz ve uygunsuz nitelendirilebilecek ortamlara sürüklemektedir. Bu nedenle ilimizdeki gençlerinin bu ihtiyaçlarını giderebilecekleri nezih ortamların oluşturulması ihtiyacı doğmuştur" dedi.

Kaynak: AA