Btso Yönetim Kurulu Başkanı Burkay Açıklaması

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası BaşŸkanı İbrahim Burkay, üyelerinin Dubai'de gerçekleşŸtirilen yapı ve inşŸaat teknolojileri fuarından da önemli işŸ bağŸlantılarıyla ayrıldığŸını bildirdi.

Burkay, yazılı açıklamasında. BTSO üyelerinin, 80 kişŸilik bir heyetle Dubai'de gerçekleşŸtirilen ve OrtadoğŸu pazarının en önemli yapı ve inşŸaat teknolojileri fuarına (The Big 5) katıldığŸını belirtti.

"Küresel Fuar Acentesi" projesiyle üyelerinin ihracat performansını arttırmak istediklerini ifade eden Burkay, "Proje kapsamında BTSO üyeleri Chicago'dan Moskova'ya, Berlin'den Paris'e sektörleriyle ilgili en prestijli fuar organizasyonlarıyla buluşŸuyor. ǜyelerimiz Dubai'de gerçekleşŸtirilen fuardan da önemli işŸ bağŸlantılarıyla ayrıldı" görüşŸünü iletti.
Fuar heyetin başŸkanlığŸını yapan BTSO Meclis üyesi Ali Faruk LJolak da BTSO'nun 16 makro projesinden biri olan "Küresel Fuar Acentesi"ne geçen yıl da katıldıklarını ifade ederek, şŸunları kaydetti:
"İnşŸaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın fuar organizasyonlarına ilgisi her geçen yıl artıyor. 2013 yılında yine Dubai'de gerçekleşŸtirilen fuara 37 kişŸiyle katılmışŸtık. Bu yıl ise fuara 80 kişŸilik bir heyetle katıldık. Fuar kapsamında Dubai'deki inşŸaat firmalarıyla gerçekleşŸtirdiğŸimiz ikili işŸ görüşŸmelerinin de oldukça faydalı geçtiğŸine inanıyorum."

 
Kaynak: AA