Aa Bölge Müdüründen Denizli'ye Ziyaret

Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Mehmet GüldaşŸ, Denizli Valisi şžükrü Kocatepe ile BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Valisi şžükrü Kocatepe ile makamında görüşŸen GüldaşŸ, AA Genel Müdürü Kemal ǖztürk'ün öncülüğŸünde yürütülen 100. yıl hedefleri çerçevesinde atılan adımları anlattı, çalışŸmalar hakkında bilgi verdi.
AA'nın doğŸru ve tarafsız haberleri abonelerine hızlı bir şŸekilde aktardığŸını söyleyen GüldaşŸ, yurt dışŸındaki yapılanmayla ilgili bilgi verdi, AA'nın dünyanın farklı noktalarındaki gelişŸmeleri değŸişŸik dillerde ürettiğŸi haberlerle doğŸru bir şŸekilde tüm dünyaya duyurduğŸunu kaydetti.

Ziyaretten duyduğŸu memnuniyeti dile getiren Kocatepe de AA'nın saygın bir basın kuruluşŸu olduğŸunu ifade ederek, bölge müdürlüğŸüne atanan GüldaşŸ'a görevinde başŸarılar diledi.
-Zolan'a ziyaret
BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Zolan'ı ziyaret eden GüldaşŸ, AA'nın 100. yıl hedeflerini anlattı. Yapılan çalışŸmalar hakkında bilgi veren GüldaşŸ, AA'nın 84 ülkede yapılandığŸını, 8 dilde ürettiğŸi haberlerle dünyada habercilikte etkinliğŸini artırdığŸını, mazlum ve mağŸdur kişŸilerin sesini dünyaya duyurduğŸunu kaydetti.

BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Zolan da, büyükşŸehir belediyesi statüsü kazanmasının ardından yürütülen çalışŸmaları aktararak, Denizli'nin hızlı bir gelişŸim gösterdiğŸini, büyükşŸehir statüsü kazanan iller arasında yapılanmasını en hızlı gerçekleşŸtiren belediyelerden birisi olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğŸu memnuniyeti dile getiren Zolan, saygın bir basın kuruluşŸu olan AA'nın Türkiye'nin gözü kulağŸı olduğŸunu belirtti.

Türkiye'nin dünyada sözünün dinlenmesinde AA'nın önemine vurgu yapan Zolan, bölge müdürlüğŸüne atanan GüldaşŸ'a görevinde başŸarılar diledi.
GüldaşŸ, daha sonra cumhuriyet BaşŸsavcısı Mustafa Yıldırım ve Emniyet Müdürü Demir'i makamında ziyaret etti.
 
Kaynak: AA