Vali Kolat, Keskin'de İncelemelerde Bulundu

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Keskin ilçesinde ve buraya bağlı bazı köylerde incelemelerde bulundu.

Kolat, ilçedeki programı kapsamında Hacıömersolaklısı köyünde İl Özel İdaresi tarafından yürütülen Güneşten Gelen Su Projesi'ni inceledi.
Takazlı, Çamurabatmaz ve Barakobası köyünü gezen Kolat, son yağışlarla su seviyesi yükselen Ceritmüminli Göleti'ne giderek burayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Kolat, gazetecilere yaptığı açıklamada, köy halkını ziyaret ettiğini belirterek, onların sorunlarını ve isteklerini dinlediğini söyledi.

Köylerdeki tarım ve hayvancılık faaliyetleri, eğitim ve sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldığını belirten Kolat, "Biz valilik ve tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bizler onlar için elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz. Bize gelemeyen kardeşlerimizin yanına bizler gidiyoruz. Dertlerini, sıkıntılarını ve isteklerini dinliyoruz" diye konuştu.

Kolat'a İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın da eşlik etti.
Kaynak: AA