Mhp Karaisalı İlçe Başkanı Yılmaz'dan Uyumlu Çalışma Vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve belediye meclis üyeleriyle, seçimden sonra da uyum içinde çalışmaya devam ettiklerini belirterek, "İlçe başkanı, belediye başkanı, meclis üyesi dayanışması ve teşkilat kaynaşmasıyla Karaisalı'ya çok daha iyi hizmetlerin geleceğine inanıyorum" dedi.

Mhp Karaisalı İlçe Başkanı Yılmaz'dan Uyumlu Çalışma Vurgusu

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve belediye meclisi ile aralarındaki uyumlu çalışmaya dikkat çeken Sezai Yılmaz, adayların belirlenmesinde ve seçim çalışmalarında ortaya çıkan uyum ve eşgüdüm içerisindeki çalışmaların seçimden sonra da devam ettiğini vurguladı

Belediye başkanı ve meclis üyeleriyle her alanda sürdürdükleri ortak faaliyetlerin bozulmadan devam edeceğini ifade eden Yılmaz, "Belediye Başkanımızın performansı hepimizi sevindiriyor ve biz de teşkilat olarak arkasındayız. Seçim meydanlarında verdiği sözleri yerine gelmesine katkıda bulunuyoruz. Başarılı olabilmek, icraatın meyvelerini alabilmek için birlik, beraberlik ve dayanışmanın uyumunu ve önemini bilen kişileriz. Bir amaç uğrunda toplanıyoruz. Teşkilatımız ve yerel yönetimimiz ile karşılıklı anlayışa dayanan ve bir uzlaşı ortamı içerisinde birbirimize saygılıyız. Karaisalı’da böyle bir ortamı yakalamış durumdayız. İlçe başkanı-belediye başkanı- meclis üyesi dayanışması ve teşkilat kaynaşmasıyla Karaisalı’ya çok daha iyi hizmetlerin geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA