Uşak'ta Köy Muhtarları Toplantısı

Uşak Valisi Seddar Yavuz merkez ilçe köy muhtarları ile bir araya geldi.

Öz Merkez İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Uşak Valisi Seddar Yavuz'un başkanlık yaptığı toplantıya daire müdürleri ile merkez ilçe köylerindeki 76 köy muhtarı katıldı.

Açılış konuşmasında köylerde sürdürülen çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Vali Seddar Yavuz, KÖYDES programı ile ilgili bilgi verdi.
Son yıllarda köylerdeki yaşam standardının yükseldiğini ifade eden Yavuz, "Hükumetimiz köylerimize şehirlerimizdeki tüm imkanları ulaştırmak için adeta seferberlik başlattı. Önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor" dedi.

Toplantıda muhtarlar köylerindeki sorunlarını dile getirdi.
Sokak aydınlatmalarının azlığı ve elektrik arızaları ile ilgili şikayetler üzerine konuşan Vali Yavuz, "Eskişehir'de Uşak'ta akşamları sokaklar nasıl pırıl pırıl aydınlık ise benim dağ köyümdeki sokaklar da aydınlık ve pırıl pırıl olmak zorunda. Köylümüze en iyi hizmeti vermek için yarışmalıyız. Bu çağda köylümüze karanlığı nasıl anlatırız? Türkiye bu denli hızlı gelişirken, tüm dünyanın gıptayla baktığı bir haldeyken bu tür sorunları ortadan kaldırmamız gerekli. Konuyla ilgili gerekli tüm tedbirler alınacak" dedi.


Kaynak: AA