Ak Parti Suşehri İlçe Başkanlığında Olağan Kongreye Doğru

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, 22 Kasım Cumartesi günü yapacakları 5'inci olağan kongrede yeniden aday olacağını açıkladı.

Yüce, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kurulduğu günden bugüne kadar AK Parti'nin her aşamada görev yaptığını belirtti.

"AK Parti'de görevi istenmez verilir" diyen Yüce, "2009 yerel seçimlerinden sonra atamayla göreve geldim. Halen de ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Allah'ın izniyle 22 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 14.00'de 5'inci olağan kongremiz olacak. Tüm halkımız, kongremize davetlidir" dedi.

AK Parti camiasında bulunan herkesin istişareli olduğuna dikkati çeken Yüce, şunları kaydetti:
"Partimizin başarılı olmasının tek sebebi hep birlikte istişare içerisinde uyumlu çalışmaktır. Bir bütün olarak hizmet veriyoruz, çalışıyoruz. Halkımızın teveccühüyle başarılarımıza başarı katıyoruz. İnşallah, cumartesi günü yapılacak genel kurulumuz da ilçemize hayırlı olur. Milli Savunma Bakanımızı Sayın İsmet Yılmaz'ı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem beyi genel kurula davet ettik. Programlarının uygun olması durumunda genel kurulumuza katılacaklarını ifade ettiler. Milletvekillerimiz genel kurula katılacak. Amacımız ilçemizi daha güzel yerlere taşımaktır. İnşallah, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bunu başaracağız."
Kaynak: AA