15 Kasım Bu Tarz Benim’den Kim Elendi? İzle / Bu Tarz Benim’den Bu Hafta Nur Bozar Mı Aycan-Nurcan Mı Elendi?

Bu Tarz Benim Kim Elendi? İzle- Bu Tarz Benim Eleme Gecesi 15 Kasım-Bu Tarz Benim’den Bu Hafta Kim Gitti? İzle... Bu Tarz Benim haftanın son bölümü ile ekranlara geldi. Moda yarışması Bu Tarz Benim’de eleme heyecanı yaşandı.

15 Kasım Bu Tarz Benim’den Kim Elendi? İzle / Bu Tarz Benim’den Bu Hafta Nur Bozar Mı Aycan-Nurcan Mı Elendi?
Bu Tarz Benim'de bu hafta son ikiye Nur Bozar ve Aycan-Nurcan kaldı. Bu Tarz Benim jürisi Nur Bozar'ın gitmesine karar verdi. Bu Tarz Benim'den elenen Nur Bozar 100 Bin TL'ye erken veda etti. İşte Bu Tarz Benim'in eleme gecesinde yaşananlar…

Bu Tarz Benim'den Bu Hafta Kim Elendi? İzle – Show TV ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu Bu Tarz Benim haftanın finali eleme gecesiyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Bu Tarz Benim'in bu haftaki jüri konuğu sevilen sanatçı Nihat Doğan oldu.

BU TARZ BENİM'DEN BU HAFTA NUR BOZAR ELENDİ!

Moda yarışması Bu Tarz Benim'de bir ayrılık daha yaşandı. Nur Bozar ve Aycan-Nurcan elenmesi son ikiye kaldı. Bu Tarz Benim'in jüri üyeleri bu iki yarışmacıdan elenmesini istediği ismi yazdılar. İsmi rakibinden daha çok çıkan Nur Bozar yarışmadan son elenen isim oldu.

Bu Tarz Benim'den elenen Nur Bozar'ı sunucu Öykü Serter ve diğer yarışmacı arkadaşları uğurladı.

BU TARZ BENİM'DE NİHAT DOĞAN RÜZGÂRI

Beğenilerek izlenen moda yarışması Bu Tarz Benim'in bu haftaki jüri konuğu sevilen sanatçı Nihat Doğan oldu. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Nihat Doğan Bu Tarz Benim izleyicisini ve yarışmacıları coşturmayı başardı.

Reyting rekortmeni program Bu Tarz Benim hafta içi her gün saat 15:45 ve cumartesi akşamı saat 20:00'da haftanın finali eleme gecesiyle yayınlanmaya devam ediyor.

BU TARZ BENİM YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Show TV'nin reyting rekortmeni moda yarışması Bu Tarz Benim'in yeni sezonunda neler olacağını yarışmanın başarılı jüri üyesi Kemal Doğulu açıkladı. Gazetecilerin sorularını samimi bir şekilde yanıtlayan Doğulu,'Bu Tarz Benim'in yeni sezonunda 13 yeni yarışmacıyla aynı şekilde devam edeceğiz.' dedi.