Chp Manisa Milletvekilleri Partililerle Bayramlaştı

CHP Manisa Milletvekilleri Sakine Öz, Özgür Özel ve Hasan Ören CHP Kula İlçe Teşkilatı binasında partililerle bayramlaştı.

Chp Manisa Milletvekilleri Partililerle Bayramlaştı
Partideki bayramlaşmada milletvekili aday adayları da tanıtıldı

Bayramlaşmaya CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Kula İlçe Yönetimi ve partililerle 100. yıl iş merkezinde bulunan parti binasında gerçekleşti. CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, ”Partimiz kalabalık bir bayramlaşma yaşıyor. Partimize gün geçtikçe katılımlar artıyor. Partililerimiz umut dolu ve sosyal demokrasiyi iktidar yapmak adına inançlılar. Bayram gününde bizleri yalnız bırakmayarak partililerimizle bayramlaşmak adına gelen sayın vekillerime teşekkür ederim” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ise, "Kula’nın bir kızı olarak hemşehrilerimle bayramlaşmak adına buradayım. Partimizin her üyesi benim hem hemşehrim hem de yol arkadaşımdır. Bayramlar insanların mutlu olduğu günlerdir. Ancak bizim yüreğimiz Soma olayından bu yana buruk. Bu nedenle 4 aydır hiçbir şekilde sevinemiyoruz” diye konuştu.

Öz’ün ardından konuşan CHP Manisa Milletvekili ve PM Üyesi Özgür Özel de, "Bayrama Soma’nın burukluğu ile girerken birde Teskere dayatması çıkardılar. Savaş çığırtkanlıkları arasında ülkemize, vatandaşlarımıza bayram yaşatıyorlar. Bayramlarda insanlar birbirleri ile hasbihal edecek iken, savaşa girersek ülkemiz ne hale gelir onu konuşuyor. Bunu yaşatan sadece AKP ve MHP, teskere sonucunda akacak olan her Mehmetçiğin kanının sorumlusu ve vebalcisidir. Bugün siftahsız kepenk kapatan esnaf, ürünü tarlada kalan çiftçi, farklı sendikadan diye görevinden alınan okul müdürleri, işçiler, emekçiler, patron daha fazla gökdelen diksin diye kömür madenlerinde ölüme terk edilen madenciler ancak bizim iktidarımızla huzura kavuşacaklardır. İşte o zaman bayramlar bayram tadında yaşanacaktır” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören de şöyle konuştu:
"CHP vekilleri olarak her konuşmamıza Soma ile başlıyoruz. Çünkü yüreğimiz Soma’da 301 madencinin şehit olmasından sonra madendeki kömürler gibi karardı. Bayramlarda bile mutlu olamıyoruz. Bizi sadece partililerimizin dirilişi, emek ve çabalarının artması, parti içi demokrasinin gün geçtikçe daha da çok artması ve iktidara gereken dersi vermek isteyen binlerce yol arkadaşımızın heyecanı mutlu ediyor. Teskere gibi bir ucubeyle vatandaşa bayram yaşatan iktidar, CHP iktidarında bunların hesabını verecektir.”
Partililerle bayramlaşan milletvekilleri, bayramlaşmanın ardından milletvekili aday adaylarını tanıttılar. Milletvekili aday adayları kendilerinin tanıtılmalarının ardından partililerden oy istediler. Vekiller parti binasındaki bayramlaşmanın ardından ilçe esnafını ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.
Kaynak: İHA