Teknosa Akademi'ye Astd'den 'Best' Ödülü

Teknosa Akademi, dünyanın işyerinde öğrenme ve performans konusunda en büyük organizasyonu olan ASTD tarafından Best Ödül'e layık görüldü.

Teknosa açıklamasına göre, bilimsel perakendecilik anlayışıyla, alanında yetkin, hizmet anlayışı gelişmiş, başarılı çalışanlar yetiştirmek amacıyla 2005 yılında kurulan Teknosa Akademi, bir uluslararası ödül daha kazandı.
Dünyanın işyerinde öğrenme ve performans konusunda en büyük organizasyonu olan Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği (ASTD), TeknoSA Akademi'yi Best Ödül'e layık gördü. Sektörün ilk ve tek MEB Sertifikalı eğitim merkezi Teknosa Akademi, çalışanların eğitim ihtiyaçlarını ve gelişim alanlarını doğru tespit ederek kişisel, mesleki ve yönetsel gelişimlerini sağlamak ve bu sayede şirket standartlarına uygun çalışanlar yetiştirmek üzere kurulduğundan bu yana 10 bini aşkın mezun verdi.
Teknosa İnsan Kaynakları Direktörü Revna Besler, Teknosa Akademi'nin uluslararası kurumlarca ödüllendirilmesinden büyük gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, teknolojinin kariyer merkezi Teknosa Akademi ile sadece şirketlerine değil tüm sektöre insan kaynağı yetiştirdiklerini kaydetti.

Akademinin yeteneklerini şirketlerine çekmek, geliştirmek ve tutundurmak konusunda da önemli bir misyona sahip olduğunun altını çizen Besler, "İnsana yatırım bizim için her zaman ilk sırada yer aldı ve bundan sonra da böyle olmaya devam edecek. Mevcut başarımızın ve liderliğimizin altında yatan en büyük etken şüphesiz insan kaynağımızdır" ifadelerini kullandı.
Teknosa Akademi Müdürü Arzu Sarıkayalar ise "Akademimiz bu önemli ödülü, nitelikli işgücü yetiştirme ve bu alanda liderler çıkararak işgücü kaynağını giriş pozisyonundan şirketin tepe yönetimine kadar ulaştırma konusundaki birbiri ile entegre programları ve yenilikçi uygulamaları ile kazandı. Aldığımız ödüller, teknoloji perakendeciliğine işgücü yetiştirme çabalarımızın takdir edildiğini gösteriyor" değerlendirmesini yaptı.
Kaynak: AA