Gaziemir'de Huzurlu Bayramlaşma

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kurban Bayramı öncesi son mesai günü belediye personeliyle ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Gaziemir'de Huzurlu Bayramlaşma
Başkan Şenol, partisinin il ve ilçe başkanlıklarında düzenlenen bayramlaşma törenlerine de katıldı.


Gaziemir Belediye başkanı Halil İbrahim Şenol, Kurban Bayramı mesaisine erken başladı.

Bayram öncesi son mesai günü belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Şenol, esnaf ve kahvehaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Şenol, Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe başkanlıklarında düzenlenen bayramlaşma etkinliklerine de katıldı.

Belediye meclis salonunda ve şantiyelerde düzenlenen bayramlaşmaya belediyenin tüm çalışanlarının yanı sıra il genel ve belediye meclis üyeleri, Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya’da katıldı.

Eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeyi hayata geçirdikleri dile getiren Başkan Şenol, sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdikleri projelerin de örnek alındığını söyledi.

Belediyeciliğin ekip ve özveri işi olduğunu ifade eden Başkan Şenol, “Ekip olarak bu kentte 40 yıldır konuşulan ama yapılamayan projeleri hayata geçirdik. Gelecek nesiller bizi takdir edecek. Tüm engellemelere ve zorluklara rağmen birlik, bütünlük, dayanışma ve özveriyle bu kenti daha ileriye götüreceğiz” diye konuştu.

Bayramlaşmada konuşan Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya ise, Başkan Şenol’un her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğuna vurgu yaptı. Kaya, “işiçisini taşerona teslim etmeyen Başkan Şenol’la gurur duyun” diye konuştu.

Kaynak: İHA