Aydın Emniyet Müdürü Taşdan’dan Emlakçılar Derneğine Ziyaret

Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Didim’deki ziyaretleri kapsamında Didim Emlak müşavirleri Derneği başkanı Osman Coşkun’u ziyaret etti.

Aydın Emniyet Müdürü Taşdan’dan Emlakçılar Derneğine Ziyaret

Dernek başkanı Osman Coşkun, yapılan ziyaret ile ilgili görüşmede Didim’de yabancı uyruklu vatandaşların daha önceki yıllarda yaşanılan dolandırıcılık ve tapularını alamama gibi durumlardan dolayı mağduriyetlerinin olduğunu, emlakçılara güven duymadıkları ve bir takım olumsuz sebeplerden dolayı almış oldukları evlerini satarak ülkelerine gittiklerini dile getirerek, bu konuda yapılacak çalışmalar ve kayıt dışı emlakçılar konusunda görüşlerini belirterek destek olmalarını istedi.

İl Emniyet Müdürü Sayın Adnan Taşdan da, Didim’e iade ziyareti için geldiğini belirterek, geçmiş dönemlerdeki emlak sektöründeki sorunların artık yaşanmadığını ve yabancılara tapuların kısa sürede verildiğini, bundan sonra yabancıların mülk alırken daha dikkatli olduğunu ve araştırdığını, sorunlu müteahhit ve emlakçıdan mülk almadığı görüşünü belirtti.

Taşdan Her zaman yabancı ve Türk vatandaşlarının, kurumların sorunlarında yasalar çerçevesinde yardımcı olacaklarını bildirdiler.

Ziyarette Dernek başkanı Osman Coşkun ve derneğin gönüllü tercümanı Mustafa Saraçoğlu hazır bulunurken, Emlakçılar Derneği başkanı Osman Coşkun da ziyaretinden ve desteklerinden dolayı İl Emniyet müdürü Adnan Taşdan’a teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA