Medicana Konya Hastanesi 2. Yılını Kutladı

Özel Medicana Konya Hastanesi kuruluşunun 2. yılını düzenlenen törenle kutladı.


Medicana Konya Hastanesinde gerçekleştirilen törene Medicana Hastanesi Genel Koordinatörü Reha Özkaya, Uluslararası Pazarlama ve Operasyonlar Direktörü Lütfi Şimşek, Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış ve çok sayıda hastane personel katıldı.

Medicana Hastanesi Genel Koordinatörü Reha Özkaya, bu tür organizasyonlara katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu tür etkinlikler bize aile olduğumuzu hatırlatıyor. Medicana Anadolu’nun bağrında Konya’da bu hastaneyi açtı. Bununla birlikte ‘Açtı ama sürdürür mü? Batıyorlarmış. Maaşları veremiyorlar. Doktorları çıkartıyorlar. Satılıyorlar’ gibi bir çok söylemelere maruz kaldık. Şunu ifade edeyim; 2013 ve 2014 yılının sağlık sektöründe verimlilik anlamında uzak ara en başarılı kuruluşu biziz. Bunu da diyenler Türkiye’deki ticaret odaları, Sağlık Bakanlığı, yabancı-yerli fonlar. Bunlar değerli çalışanlarımızın özverileriyle oluyor” diye konuştu.

Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, kocaman bir aile olduklarını ifade ederek, "Bu tabloyu görünce gerçekten çok keyifli oluyor. 2 yılı tamamlamış bulunuyoruz. Çocuk doktorumuz Eylem Hanıma Medicana Konya Hastanesi’nin bebeklik döneminden çıkıp çıkmadığını sormuştum. Kendisi de Medicana Konya Hastanesi’nin bebeklik döneminden çıkarak yürüyebilen, koşabilen ve hızlı hareket eden bir çocuk olduğunu ifade etmişti. İnşallah ergen olacağız ve ilerleyen zamanlarda yaşlanacağız. Bu günleri hep birlikte yaşayacağız. Beni onurlandıran konu 2 yıldan bu yana beraber olduğumuz personelimiz sanki mevcudun 3’te 1’inden fazla oluşu. Hepinize bize güvendiği için teşekkür ederim. Ben Konya’yı Medicana’nın yatırım yaptığı şanslı illerden görüyorum. Çünkü Medicana gittiği yerlerde belli bir hizmet kalitesiyle ilerliyor" dedi.

Konuşmaların ardından 2. yıl pastası kesilirken, hastanede iki yılın doldurmuş çok sayıda personele plaket takdim edildi. Ayrıca Medicana Konya Hastanesi ilk muayene olan hastaya ücretsiz check-up ve çiçek verildi.

İlk doğum yapan anneye ise altın ve çiçek hediye edildi

Kaynak: İHA