Yozgat Ak Parti’de Birlik ve Beraberlik Mesajı

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ile birlikte seçim çalışmasına başladı.

Yozgat Ak Parti’de Birlik ve Beraberlik Mesajı

İki dönem üst üste AK Parti’den Yozgat Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Başer, üçüncü dönem için AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ile birlikte seçim çalışmalarına katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında ev toplantılarına katılan Başer ve Arslan, AK Parti’nin birlik ve beraberlik içerisinde üçüncü dönem de belediye başkanlığını kazanacaklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat’ın AK Parti iktidarı ile hizmet almaya başladığını bundan sonra da alacağını söyledi.

Belediye başkanlığı döneminde her zaman iktidarın desteğini gördüklerini ifade eden Başkan Başer, “İnşallah üçüncü dönemde de AK Partili belediye olarak iktidarın desteğini alıp, daha fazla hizmetlere imza atılacaktır. AK Partide ayrı gayrı bir şey yoktur. 10 yıl süreyle nasıl belediye başkanlığı döneminde AK Parti’den Yozgat’a hizmet etmiş isek bundan sonra da yine AK Parti bayrağı altında hizmet etmeye çalışacağız ve AK Parti’nin bayrağını Yozgat’ta dalgalandırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’da, Belediye Başkanı Yusuf Başer’in iki dönem çok güzel hizmetlere imza attığını dile getirerek, “Hepimizin amacı Yozgat’a hizmet etmektir. Yusuf Bey, iki dönem Yozgat’a çok güzel hizmetler yapıp, hizmet çıtasını yükseltmiştir. Bizde inşallah 30 mart’tan sonra Yusuf Bey’den devralacağımız hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağız” dedi.

Yapılan ev toplantısında Belediye Başkan Adayı Aslan, katılımcılara yapacakları çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi verdi.
Kaynak: İHA