İnadına Yaşamak 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Final)

Kanal D ekranlarının Perşembe akşamları yayınlanan dizisi İnadına Yaşamak 6. Bölümüyle ekranlara veda ediyer. İşte İnadına Yaşamak 6. Bölüm fragmanı ve özeti...

İnadına Yaşamak 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Final)
İnadına Yaşamak Dizisi 6. bölüm (Final) özeti:

Beklenilen başarıyı yakalayamayan ' İnadına Yaşamak ' final bölümü ekranlara veda ediyor.

İnadına Yaşamak'tan Kötü Haber
Kanal D'nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış ve bir çok başarılı oyuncunun paylaştıkları “İnadına Yaşamak” adlı dizisi izleyici karşısında beklenilen performansı yakalayamayarak final bölümü ile ekrana veda ediyor.

Çınar, Yanlızlıkla Yüzleşir
Dinin bu hafta ki bölümünde Çınar, çocuk yuvasında hiç tanımadığı bir yalnızlıkla yüzleşirken, Ali ve Zeynep onu yanlarına almak için çare bulmaya çalışır. Bugüne kadar Zeynep ve Çınar'ı korumak için elinden geleni yapan Ali, bu kez kalbi ve geçmişi arasına sıkışıp kalmıştır.

Damla Ali'yi Vuruyor
Ali'nin suskunluğuna anlam veremeyen Zeynep, kalbinin değil mantığının sesini dinleyip Selim'in evlilik teklifini sürpriz bir şekilde kabul eder. Kıbrıslı'nın komaya girmesi her şeyi daha da karma karışık hale getirir ve Zeynep ile yüzleşen Damla, babasının intikamını almak için, aşkına karşılık alamamanın acısıyla Ali'yi vurur.

İnadına Yaşamak 5. Bölümde neler yaşanmıştı?

Emir, Kıbrıslı'yı gözden çıkarıyor
Emir, tüm olayların arkasındaki kişinin kendisi olduğunu Ali ' nin öğrenmesini engellemek için Kıbrıslı ' yı gözden çıkarmaya karar veriyor.

Ali, Kıbrıslı İle Yüzleşir
Kıbrıslı ' nın Damla ' nın babası olduğunu öğrenen Ali, Damla ' yı koz olarak kullanarak Kıbrıslı ile yüzleşir. Onlar restleşirken, Emir, tüm olayların arkasındaki kişi olduğunu Ali ' nin öğrenmesini engellemek amacıyla Kıbrıslı ' yı gözden çıkarır.

Çınar, Zeynep ve Ali ' nin Yanından Ayrılır
Bu sırada Çınar ' ın mahallede olduğunu tespit eden Bilal, yasal prosedürler gereği Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu ' nu harekete geçirir. Anne ve babasını kaybetmesinin ardından, Zeynep ve Ali ' nin de yanından ayrılmak zorunda kalan Çınar, çocuk yuvasında daha önce hiç tanımadığı bir yalnızlıkla tanışacaktır.

İnadına Yaşamak Dizisinin Konusu:

Hayat, Sevdikçe Yeniden Başlar
Geçmişi gölgesidir insanın, vicdanı ise en büyük sınavı… 6 yıl önce eşleri tarafından terk edilip kendilerine yalnız hayatlar kuran iki yabancının, Zeynep (Sanem Çelik) ve Ali ' nin (Murat Ünalmış) kaderleri, geçmişlerinden gelen bir emanet ile bir daha ayrılmamak üzere kesişir. Emanetin adı Çınar ' dır. Ali ' nin eski karısı ile Zeynep ' in eski kocasının 5 yaşındaki korunmaya muhtaç oğulları…

Emir Atasoylu ' nun İntikam Yemini
Ali ve Zeynep, hayatlarının en zor kararı ile karşı karşıya kalır. Ya bu kimsesiz çocuğu kaderine terk edecek ya da ne pahasına olursa olsun ona kol kanat gereceklerdir. Bu karar, bir zamanlar Ali ' nin can dostu olan Emir Atasoylu ' nun (Oktay Kaynarca) intikam yeminini yıllardır küllenmeyen derin uykusundan uyandırır. Üç yabancı ateşe yürüdüklerinden habersiz, yeni bir hayata doğru yola çıkarlar.