Aksaray Osb Başkan Vekili Palta Açıklaması

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkan Vekili ve Belediye Başkanı Nevzat Palta, OSB'nin her geçen gün emin adımlarla ilerlediğini belirterek, "Hem arsa tahsisi konusunda, hem de yerli ve yabancı yatırımcıların sayısında artış yaşanıyor" dedi.

Palta, Aksaray OSB yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Brisa Lastik Fabrikası'nın altyapı çalışmalarına kısa bir süre içinde başlanacağını söyledi.

Sabancı-Japon ortaklığıyla kurulan fabrikayla ilgili çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Palta, "Bu verdiğimiz yerin altyapısıyla ilgili kararlarımızı aldık. İnşallah önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz" dedi.

Palta, şunları kaydetti:
"Organize sanayimiz her geçen gün emin adımlarla ilerliyor. Hem arsa tahsisi konusunda, hem de yerli ve yabancı yatırımcıların sayısında da artış yaşanıyor. Aksaray'ımıza biraz daha güven gelmeye başladı.

Aksaray'ımıza yapılan yatırımların büyük bir katkısının olacağını düşünüyorum. Aksaray'ımıza ve ülkemize ciddi anlamda bir katma değer sağlanmış oluyor. Aldığımız kararların hem hemşehrilerimize hem yatırımcılarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum"
Toplantıya, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, ve OSB Müdürü İsmet Çağlar katıldı.


Kaynak: AA