Sosyete Pazarı’na 2 Milyon 185 Bin Lira Yatırım

Konyaaltı Belediyesi Sosyete Pazarı ile Feslikan Yaylası’nı bir birine bağlayan yol üzerinde asfalt yapım çalışmalarına başladı.

Sosyete Pazarı’na 2 Milyon 185 Bin Lira Yatırım

Konyaaltı Belediyesi, Antalya’nın batısında Toros Dağları’nın eteklerine kurulu olan Sosyete Pazarı’nda sıcak asfalt ve kaldırım çalışması başlattı. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilk olarak eskiyen ve aşırı şekilde tahrip olan mevcut asfaltın sökülmesi çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz aylarda Akdamlar Köyü Bayır Çayı boyunca uzanan çevre yolunda asfalt çalışmalarını tamamladıklarını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şimdi de Sosyete Pazarı yolunda asfalt çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Sosyete Pazarı’nda stant kurup ticaret yapan köylü halkı için bu yolun son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Böcek, 25 bin metrekare alanı içeren sıcak asfalt çalışmalarını bir hafta gibi kısa bir sürede tamamlayacaklarını bildirdi.

Sıcak asfaltın ardından 2,5 kilometre boyunca yolun sağı ve solunda kaldırım çalışması başlatacaklarını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, asfalt ve kaldırım maliyetinin 2 milyon 185 bin lira olacağını kaydetti.

Kaynak: İHA