Yozgat'taki Trafik Kazası

Komiserlik sınavından dönen polis memurlarının bulunduğu otomobilin Yozgat'ta devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybeden polis memuru, Çorum'da toprağa verildi.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde 27 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde sabah saatlerinde hayatını kaybeden evli ve bir çocuk babası polis memuru Mustafa Ahıshalı'nın (29) cenazesi, öğle saatlerinde Çorum'a getirildi.

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kolunalan Ahıshalı'nın cenazesi yakınları tarafından alınarak Ulucami'ye götürüldü. Ahıshalı'nın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Ulumezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze törenine Ahıshalı'nın ailesi ve yakınları ile Çorum Valisi Sabri Başköy, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Yozgat İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz ile meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

- Olay
27 Aralık 2013'de Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Polis Meslek Yüksekokulu'nda komiserlik sınavından dönen polis memuru Ahmet Koç'un (31) kullandığı 06 EU 5454 plakalı otomobil, Yozgat-Ankara kara yolu Terzili köyü Yeni Yapan mevkisinde, kontrolden çıkarak yaklaşık 20 metre yükseklikten şarampole devrilmişti.
Kazada yaralanan sürücü ile otomobildeki Mehmet Ali Toybıyık (31), 112 Acil Servis ekiplerince Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Mustafa Ahıshalı (29) ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılmıştı.
Kaynak: AA