Bihmed’den Başkan Dündar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bursa İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği yöneticileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bihmed’den Başkan Dündar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

BİHMED Başkanı Halil Eldemir ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanlığı için AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Başkan Dündar’ı makamında ziyaret etti. Osmangazi’de ilk defa bir başkanın ikinci dönem için aday gösterilmesinin, Başkan Dündar’a duyulan güvenin bir sonucu olduğunu ifade eden BİHMED Başkanı Eldemir, “Bizler, sayın başkanımıza duyulan bu güvenin boşa olmadığını biliyoruz. Geçtiğimiz 5 yılda klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında, eğitimden sağlığa bir çok farklı alanda hizmetler gerçekleştirdi. Özellikle eğitim alanındaki hizmetleri için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bizlerle bir araya gelip sorunlarımızı, önerilerimizi dinleyerek, STK’lara verdiği önemi de gösteriyor. Başkanımızın, yeniden seçileceğine inanıyor ve kendisine desteklerimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Başkan Mustafa Dündar, verdikleri destek için BİHMED yönetimine teşekkür ederek, “Bugüne kadar Osmangazi’de vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalıştık. İnsanların kimliklerine, inançlarına bakmadık. İdeolojik değil, hizmet odaklı siyaset yaptık. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkartmamak için, bundan sonra da aynı kararlıkta çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemin kazananı Mustafa Dündar değil, Osmangazi olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA