Ak Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Yoksulluğu ve yolsuzluğu yavaş yavaş ortadan kaldırıyoruz" dedi.

AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekilleri İhsan Şener ve Mustafa Hamarat'ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımıyla parti binasında yapıldı.
Karaosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde kaybedilen değerlerin geri kazanıldığını söyledi.

Pek çok zinciri kırarak tabuları ortadan kaldırdıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, şöyle konuştu:
"Ne acı günlerimiz vardı. Kız çocuklarımız başörtülü oldukları için okula alınmıyorlardı. Bu yakışır mı Türk toplumuna? Şimdi kıyamet kopmadı, ülke geri geri gitmedi ama bunu tabu haline getiren insanlar vardı. Bunların hepsi geride kaldı. Artık bizim emin adımlarla ileri gitmemiz lazım. Yoksulluğu ve yolsuzluğu yavaş yavaş ortadan kaldırıyoruz. Eskiden tapu dairesine gidiyorduk, rüşvet vermeden iş yaptıramıyorduk, ver şimdi bakalım, yok artık öyle bir şey. Trafikte kamyoncular en küçük bir şeyde rüşvet vermeden kolay kolay yoluna devam edemiyordu. pek çok yerde yolsuzluklar vardı. Devletin bankalarını soyup götürüyorlardı. Bunlar geride kaldı, artık memleketimizde yollarımızı yapıyoruz, hızlı trenimizi yapıyoruz, uçaklarımızı yapıyoruz, paramız değer kazandı."
- "Ülkeyi kıskanan güçler var"
Karaosmanoğlu, ülkede yapılan hizmetleri kıskanan güçler olduğunu belirterek, "Bu hizmetleri kıskanan güçler var. Daha çok dışarıda bunlar. İçeride de işbirlikçi bularak 'efendim bu ülkenin hızını nasıl keseriz, bu hızlı kalkınmayı nasıl durdururuz' peşindeler. Bizim derdimiz medeniyet yolunda geri kalmamak. Ülkemiz kazanımlar elde etti ama asla yeterli değil. Bu medeniyet yolunda hızlı adımlarla ilerlememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Karaosmanoğlu, toplantının devamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerle ilgili katılımcılara bilgi verdi.
Kaynak: AA