Mhp Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Karadüz Açıklaması

MHP Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Karadüz, kavga siyasetinden yana olmadıklarını bildirdi.

Karadüz, Belediye Başkanı ve MHP Adayı Mustafa Gül'ün seçim koordinasyon merkezinde düzenlediği basın toplantısında, MHP'nin Kemer'de yeniden seçilmesinden rahatsızlık duyulduğunu söyledi.

Kemer halkının MHP etrafında toplandığını savunan Karadüz, "Biz kavga siyasetinden yana değiliz. Herkes bunu böyle bilsin. Suskunluğumuz korkumuzdan değil, ar ve edebimizdendir" dedi.

Partiden ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen üyeler hakkında da konuşan Karadüz, şunları söyledi:
"Kendi arkadaşlarımız, AK Parti'nin konvoyunda ve yemeğinde görüldü.

Bu da bizi rahatsız ediyor. Zaten tüzük de bunu diyor ve ben gereğini yaptım. Olması gereken budur. Gerekçelerini yazdık. İvedi bir şekilde bu işin sonuçlandırılacağından eminim. Bazı gazetelerde benim ve adayımız hakkında yoğun açıklamalar oluyor. Biz basınla da didişmeyeceğiz. Avukatlarımız gereğini yapıyor. İftira ile bir yere varamayacaklarını biliyorlar."
Karadüz, seçim çalışmalarının ardından Çıralı'yı ziyaret ettiklerini ve halkı dinlediklerini, ertesi gün toplantılarına katılanların işyerlerinin mühürlendiğini öne sürdü. Karadüz, "Böyle bir zihniyet olamaz. Bunların amacı bizim içimize nifak sokmaya çalışmaktır" dedi.

Basın toplantısına katılan Kemer Belediye Başkanı ve MHP Adayı Mustafa Gül ise kıskanılan ve özlenen bir tablo olduklarını belirterek, Kemer halkının kendilerine güvendiğini kaydetti.

Kaynak: AA