Birlik Haber-sen’den Burhan Çakır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Erzincan il Başkanlığı'na Atanan Burhan Çakır’a Memur-Sen’e bağlı Birlik Haber-Sen Erzincan İl Başkanı Mustafa Sevilir ve Yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birlik Haber-sen’den Burhan Çakır’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Başkan Çakır’a yeni görevinde başarılar dileyen ve sendika çalışmaları hakkında bilgiler veren Sevilir, talep ve görüşlerini dile getirerek;"Birlik Haber-Sen 1992 yılında merhum Akif İnan'ın kuruculuğunu yaptığı Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı itibarlı, şaibesiz, birleştirici, uzlaştırıcı, bilgi birikimli ve insanların bir araya gelip oluşturduğu, milli ve manevi değerlere bağlı bir sivil toplum örgütüdür. Demokrasimizin gelişmesi için olmazsa olmaz unsuru olan sivil toplum örgütlerinin görüş ve fikirlerinin alınması ve istişare ile Erzincan ın gelişmesi için Birlik Haber sen olarak elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzu söylüyoruz.Bu vesile ile ben ve arkadaşlarım AK Parti Genel merkezi tarafından AK Parti İl Başkanlığına atanan Başkan Çakır’a başarılar diliyorum" dedi.

Birlik Haber Sen Erzincan Yönetimi tarfından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ise,"Ülkemizin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar hiç şüphesiz çalışan, üreten kardeşlerimizdir. Sivil toplum kuruluşları içerisinde nadide bir yere sahip olan Memur-Sen ve bağlı sendikaların bu ülkeye bugüne kadar çizgileri ile demokratikleşme noktasındaki çabalarını çok iyi biliyoruz. Sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde, çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz.Ben her türlü fikre açığım. Erzincanımız için kim zerre kadar bir fayda sağlarsa onun yanında olacağım. Şeffaf yönetim anlayışı ile hareket edeceğim. Ziyaretten dolayı Birlik Haber Sen İl Başkanı Sevilir’e ve yöneticilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.


Kaynak: İHA