Kurt Seyit ve Şura : Şura'dan Seyit'e duygu dolu mektup

Kurt Seyit ve Şura'dan mektup var : 'Seni tarifi mümkün olmayan bir aşkla seviyorum'

Kurt Seyit ve Şura : Şura'dan Seyit'e duygu dolu mektup
Yapımcılığını Ay Yapım'ın; başrollerini KıvançTatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın üstlendiği, yılın merakla beklenen dizisi Kurt Seyit ve Şura'nın ikinci tanıtımı yayınlandı. Mart ayında Star TV'de ekrana gelecek dizinin tanıtımı, ilk dakikalarda onbinlerce kişi tarafından seyredildi.

Dizinin yayınlanan ikinci tanıtımında; Şura'nın Kurt Seyit'e özlem yüklü aşkını dile getirdiği mektuba yer verildi. “Kaleminin ucundan çıkacak leke gibi tek bir noktaya, eline bulaşan mürekkebin izine bile razıyım..'diyerek sevdiği adama duyduğu büyük özlemi dile getiren Şura'nın sesinden dinlediğimiz mektubu, ekran başındakileri büyük bir aşk hikayesine dahil etti.

Kurt Seyit ve Şura'nın vals görüntülerinin yer aldığı ilk tanıtımın ardından yayınlanan yeni tanıtımda, cephede savaşan Kurt Seyit'in etkileyici görüntüleri diziyi merakla bekleyenler tarafından büyük heyecanla karşılandı.

Tanıtımda yer alan savaş sahnesinin çekimleri Kartepe'de gerçekleştirildi. Yönetmenliğini HilalSaral'ın yaptığı dizinin görüntü yönetmenliğini ise Gökhan Tiryaki üstlendi.
Senaryosu EceYörenç tarafından yazılan, müzikleriToygar Işıklı imzası taşıyan dizinin çekimleri Rusya'da devam etmekte. Yılın en iddialı yapımı olan Kurt Seyit ve Şura, Mart ayında Star TV'de ekrana gelecek.

İşte o mektup:

“Eline ne zaman geçeceğini bilmediğim bir mektup daha yazıyorum. 7 ay geçti. Çiçek açan bahar, kuru yaz, sarı yapraklar şahidim, seni çok özledim aşkım…
Sitem etmiyorum, nasıl şartlarda olduğunu tahmin ediyorum. Ama keşke senden bir haber alabilsem… Kaleminin ucundan çıkacak leke gibi tek bir noktaya, eline bulaşan mürekkebin izine bile razıyım.

Kurt Seyit… Sevgilim... Seni tarifi mümkün olmayan bir aşkla seviyorum… Bütün dualarım senin için..

Şura”