Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi İnşaatını İnceledi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Mahallesi Mareşal Camisinde katıldığı bir cenaze töreni ardından yapımı devam eden İstanbul Ardahan Kültür Evi inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi İnşaatını İnceledi

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan, Ardahan Kültür Evi inşaatını gezen Başkan Kadıoğlu ile birlikte Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ ve yöneticileri, Ardahanlı Esenyurt Belediye meclis üyeleri de katılım sağladı.

“AÇILIŞ TARİHİ 23 ŞUBAT OLACAK”
Ziyaret sırasında, çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kadıoğlu, kültür evi yöneticileri ile istişare ederek eksiklerin hızlandırılması yönünde talimat verdi. Toplam 5 kat olarak projelendirilen Ardahan Kültür Evi’nin açılış tarihini ise 23 Şubat Ardahan’ın Kurtuluş günü olarak planlandığını ifade etti.

Başkan Kadıoğlu, “Esenyurt ’ta bulunan Ardahanlı hemşehrilerimizin bu çatı altında bir arada ve birlik içinde olmasını diliyorum. Diğer il derneklerimize olduğu gibi bu binayı yapmamızın amacı Ardahanlıların, sosyal kültürel olmak üzere faaliyetlerini yürütebilecekleri bir mekân kazandırmaktır. İnşallah yapımının tamamlanması ile birlikte Ardahan’ın düşman İşgalinden kurtuluş günü 23 Şubat’ta hep birlikte açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA