Divriği Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Divriği Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu yapıldı.

Divriği Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin üst katında gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı.

Esnaf ve sanatkara en güzel hizmeti yapabilmek için bu göreve talip olan oda başkanlarının büyük bir fedakarlık yaparak esnafına hizmet ettiğini ifade eden Köksal, oda başkanı Ömer Gürele ve yönetimine de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Odalara imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını da vurgulayan Köksal, esnafların da odalarına sahip çıkmalarını ve aidatlarını zamanında ödemeleri tavsiyesinde bulundu.

Divriği Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Gürel, görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, gün güzel hizmeti yapmaya gayret gösterdiğini söyledi.

Gürel, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile her zaman uyum içerisinde çalıştık. İlçemizdeki fırıncı, ekmek satan esnaflar ve çalışanlara yönelik hijyen eğitimleri yaparak 60 kişiye belge verdik. İlçemizde Sosyal Güvenlik Kurumu müdürlüğü açılarak esnafımızın mağduriyetini giderdik. Dr. Sadık Ahmet Mesleki Eğitim Merkezine kayıt yaptıran kalfa ve çıraklara gerekli yardımları yaptık. Esnafımızla her konuda ortak çalışmalar yaptık ve esnafa kredi imkanları sağladık. Esnafın sorunlarının giderilmesinde katkı sağlayan Birlik Başkanımız Beşir Köksal ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Mehmet Kamil Pancaroğlu'na teşekkür ediyoruz “dedi.

Denetim Kurulu raporu, bilançolar, gelir giderler ve çalışma raporları okunduktan sonra ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünden sonra tek liste ile gidilen seçim sonrasında Ömer Gürel güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Kaynak: İHA