Mhp Lideri Bahçeli’den Sendika Ziyareti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkiye Otel, Lokanta ve Dinleme Yerleri İşçiler Sendikası’nı (TOLYEİŞ) ziyaret etti.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cuma Namazı’nı Hırka-i Şerif Camii’nde kıldıktan sonra Aksaray’da bulunan Türkiye Otel, Lokanta ve Dinleme Yerleri İşçiler Sendikası (TOLYEİŞ) merkezini ziyaret etti. Türkiye’nin iyi yönetilmediğini iddia eden Bahçeli, yaptığı konuşmada, “Türkiye’miz 11 yıldan bu yana hiçbir siyasi partiye nasip olamayan bir sayısal çoğunlukla tek başına bir iktidar tarafından yönetilmektedir. Ancak 11 yılın bütünüyle ele alınıp siyasi bir analizi yapıldığında bugünkü ani gelişmeleri de dikkate aldığımız zaman iyi yönetilmediği görülmektedir. Son günlerde meydana gelen gelişmeler millet olarak bizi düşündürmektedir ve buna sendikal kesim olarak, sosyal hayatımızın diğer kesimleri ve siyasiler olarak dikkatlice üzerinde durmalıyız. Türkiye’yi çok daha büyük bir felakete sürükleyebilecek yanlışlıklardan kurtararak tekrar huzurlu, istikrarlı bir ülke haline getirerek milletimizin mutluluk ve refahını artırmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin asli sorunlarının işsizlik ve aile içi şiddet olduğunu ifade eden Bahçeli, “Toplumumuz birçok yönüyle rahatsızlık içerisinde. İşsizlik başını almış gidiyor. Geçim darlığı artmış. Hayat pahalılığı geçim darlığını daha da zorlayacak bir konuma getirmiş. Kurulan yuvalar bu yokluk içinde büyük bir sıkıntı çekiyor. Türkiye’nin birinci sorunu işsizlik ise ikinci sorunu da ailelerdeki şiddettir. Eğer yokluk içerisinde aile geçimsizliği, aile şiddeti yaygınlaştığı bir ortamda yolsuzluklar ve rüşvetle çok büyük gelir elde edenlerin varlığı da bir arada olunca o zaman toplumsal şiddet toplumsal kargaşa çok daha yoğunlaşıyor, derinleşiyor. Sendikal hareketlerin buna çok daha duyarlı olması gerekiyor” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için de konuşan Bahçeli, “Milli irade ile geldiğini iddiasını taşıyanları milli irade ile göndermek lazım. İstanbul’da 25 parti vardır. Bunlardan biri de MHP’dir. Biz de ne AK Parti, ne CHP, MHP diyoruz. Bu konuda da genç, temiz bir kardeşimizi Rasim Acar beyefendiyi büyük şehir adayımız olarak takdim etmiş bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA